Pages

baru dapat jumpa darkbatman tulis entry untuk mat puisi..!

Selama peninggalan mat puisi meminggirkan blog ini buat sekian lama akibat terlalu sibuk merencana aktiviti, rupa-rupanya mat puisi telah mendapat galakan dan semangat oleh encik darkbatman yang popular lagi ensem tu setelah sekian lama.

mat puisi tak tahu langsung yang beliau telah buat satu entry khas untuk mat puisi atas entry penghargaan yang telah mat puisi buat awal-awal perkenalan kami.ini entry nya. teeet..! (wah..! gedik..! hahaha)

mat puisi dapat tahu pun  sebab tgk2 semula mesej-mesej di shoutmix. dah lama dah. beliau menyuruh mat puisi cek blog dia. apabila mat puisi tengok, tiada pun. disebabkan masa tu sangat sibuk, jadi mat puisi tak geledah pun blog beliau. 

apabila ada masa ni, baru berpeluang nak pergi cek. tu pun dah lama. akhirnya, dapat juga jumpa. ;)

godeh punya godeh blog beliau. jadi stalker..! huhuhu.. penat gila nak cari entry yang beliau buat khas untuk mat puisi. boleh lihat tarikh yang nya ya. 

pada 12 Jun 2010. tak ke lama tu?.. 


mat puisi amat-amat terharu dan sangat-sangat berterima kasih kepada darkbatman atas sokongan, semangat, dan penghargaan yang diberi. amat-amat terharu.

terima kasih.

p/s::tak lama pun edit gambar ni. 10 minit je.. huhuhuhu.. and i'm so sorry bro for being late in reply your entry back and thank you for that. ;)
~    ~    ~    ~    ~

terima kasih juga kepada rakan-rakan blogger yang turut meletakkan nama mat puisi di link sidebar anda. ramai juga rasanya. yang mat puisi perasan la. eddy, kak fera (my senior um), ana (my x-kmkn n course member), bro loq itam (my xkmkn n um member), jawe (my xmrsmbpj), dan banyak lagi. 

terima kasih ye. ;) sayang kalian. ;)

9 comments:

ardinihumaira said...

^___^ mat puisi.. teruskan menulis ya

Amri Bahruji matPuisi said...

dni::> thanks ye bg semngat.. ;)

hans said...

yeah
teruskan berpuisi

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

Perjuangan Bangsa said...

nak menempel kejap... dengan muka tak malunya aku promo blog aku sendiri yang takseberapa gahya...

http://ideadariaku.blogspot.com

hans said...

bila nak update entry baru nih mat?

p/s : Review Film : Mantra Filem Seram Paling Terbaik Keluaran Metrowealth?

hans said...

den nak kongsi video yang mampu buat ekau muda 10 tahun dari usia sebenar selepas menontonnya

p/s : Lagu Waka Waka versi terbaru..Shakira Kalau Tengok Nih Confirm Nangis

NAJ HEBAT said...

wa agak kejelesan di situ..


argh! takmo kawan.. (gedixss sungguh!)


kau boleh buat puisi utk aku tak?


bulan2 puasa ni.. bg la aku somethg..
kang mintak duit raye lu bukan nak bagi..

Safira atau intan said...

amri @ mat puisi..
tkejut gak dgn blog ko..
very impressive..
keep it on!
(thumbs up)