Pages

untitled. not for any blogger. sorry.

salam. entry ni dibuat bukan untuk tatapan blogger-blogger ye sebab tiada yang berinformasi pun disini. terima kasih.

entry ini hanyalah bersifat kepentingan pertubuhan yang mat puisi sertai.

kalau nak tengok tu, silakan la ye. ;)
poster 1

poster 2

5 comments:

Amir Izzat said...

salam,
wah! festival apa nie?? konvoksyen? warna warni..hehe

Amri Bahruji matPuisi said...

amir::> nak tau, masuk la um.. hua3

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

syaf said...

baik ler...aku just bace jerk

zairie said...

mesti meriah nie.. :D