Pages

special tribute to them. THANK YOU my dearest bloggers..! :)

ini hadiah utk kalian yang melawat, follow, dan menjadi kawan di blog mat puisi. terima kasih. ;)


mat puisi bukan kaki pengampu.

mat puisi tak kisah kalian yang hati cacing nak cakap apa kat mat puisi. nak cakap mat puisi over ke, tak tahu malu ke, berangan ke, apa ke, yang penting mat puisi puas. yang tak kesah tu, mat puisi sayang kalian. ;)

bog mat puisi adalah blog kepuasan. segala nota fikiran mat puisi catat dalam blog ini.

BERBICARALAH MINDA, BERPUISILAH HATI

:)

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

semalam mat puisi dapat ramai kawan-kawan blogger. ternyata ada antara mereka yang sombong tetapi ramai yang sangat-sangat baik. contohnya mcm otromen dan khalidah yang sudi membantu mat puisi mcm mana nak letak iklan nuffnang tu. selama ni, memang dah ada letak nuffnang tu di blog mat puisi, tapi dah sebulan lebih, earning tak tambah langsung. then, tanya mereka ni. mereka tolong ajarkan.

terima kasih.

walaupun sampai sekarang mat puisi tak nampak langsung earning kat nuffnang tu bertambah. sama sahaja. tetap RM0.00. tak apalah.mungkin perlu bersabar. lagi pun, buat blog ni bukan untuk duit. untuk kepuasan. tetapi kalau ada income tambahan, seronok juga. ;)

ini bukti kesanggupan mereka tolong mat puisi. terima kasih kalian. ;)

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

bukan mereka sahaja, mat puisi juga turut berterima kasih kepada abg feroz yang sudi membantu mat puisi mencantikkan lagi blog ini. walaupun tak adalah cantik mana pun. 

terima kasih batang keladi. ;)


~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

bukan itu sahaja, mat puisi juga telah diterjah oleh saudara darkbatman. memang pasti kalian sudah kenal kan.  terima kasih darkbatman kerana sudi datang ke blog mat puisi. ;)



 yang ni macam desperate sedikit. hahaha.. W.E.! ;p

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

mat puisi ada post entry sedih semalam.

ramai juga yang memberikan kekuatan dan nasihat kepada mat puisi, atas sebab kalianlah, mat puisi kembali bersemangat. sayang kalian. ;) terima kasih.




 kepada kawan-kawan chatter di GENG BLOGGER yang turut beri sokongan dan nasihat, terima kasih ye. ;)

TERIMA KASIH KALIAN. MAT PUISI MEMANG SANGAT-SANGAT SAYANG KALIAN.

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

ada lagi. mat puisi juga dapat tag daripada seorang kawan yang kaki menembak ja. habis mat puisi pun dia nak tembak. hahaha. orang yang dimaksudkan adalah mr silenceshooter. dia suruh mat puisi jawab benda2 ni.adei.. malas la wei. tapi dia cakap wajib jawab. jadi, jawab je la. ok tak bro?.. haahaha...

1) apa yang bermain di fikiran you all sekarang?

nak kasi penampar atau pelukan kat si silenceshooter tu?.. ha.. itu yang mat puisi fikirkan. wakakaka...

2) apakah nama samaran you all?

mesti kalian dah tahu kan.. MAT PUISI

3) berikan 3 orang you all syg:

keluarga, sayangku dan sahabat mat puisi

4) panggilan untuk si dia:

dekat sape ni?.. hmm.. sorry. tak ada awek. haahaha.. hmm.. ''comel'' hahaha ;P

5) hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa:

dia call setiap hari tanpa dipaksa

6) blog mana yang you all suka visit:

semua blog yang tak merepek dan tak tulis bende2 yang macam hareemm....!

7) tag kan kepada 5org blogger yang you all rasa menarik:





mat puisi rasa kalian tahu kenapa mat puisi memilih kalian kan?.. ;)

kalian yang terpilih ni, mat puisi harap kita dapat lebih mengenali dengan lebih rapat dan berharap dapat kita saling bantu membantu ya. ;) tak nak balas tag ni pun tak apa. mat puisi tak kisah.yang penting kita dapat berkawan kan..  ;)

terima kasih kerana sudi menjadi kawan mat puisi dan sudi menjenguk blog mat puisi ni. ;)

~~woot--woot... special thanks to amir izzat sbb dia dah merajuk tadi. hahaha. amir, aku anggap kau sbg adik aku tau, ;)

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

ok. sampai di situ sahaja entry special tribute mat puisi ni. lepas ni malas la nak balas tag. hahaa.. gurau~~ kalau ada lagi tag yang dapat atau kalau nak tribute0tribute ni, mat puisi buat sekali gus ja.

 senang.! hahaha



kepada yang tak tersenarai tu, minta maaf. mungkin terlepas pandang.


tata. salam. ;)

41 comments:

Amir Izzat said...

wah..sampai hati ko tak sebut nama aku? anyway..cantik blog ko..hehe

fiD said...

penuh ngan puisi nie, lolololoo =p

Amri Bahruji matPuisi said...

amir::> aku da bg adiah tu.. ;)

fid::> hehehe.. jemput la dtg lg ye.. ;)

Kyosingcat said...
This comment has been removed by the author.
Kyosingcat said...

Errr mane hadiah kyo? huhu...

Post terbaru kyo, WorldCup 2010 : Koleksi Jersi Pasukan Kegemaran Anda

Amri Bahruji matPuisi said...

kyosingcat::> ade la.. kat atas sekali tu. ;)

muSafir said...

"aku.. tak pandai berpuisi, hanya mampu jadi pemuisi buat diri sendiri~ musafir"

suka puisi kat blog nih.

bagusnya!!! menghargai teman alam maya
=)

ana nur said...

uitt2..dh ko jemput ak tgk blog ko,jd,ak pn tgk r nie k..ko jgn kate ak xtgk blog ko lak ek..haha..newey,,apasal xdk mention nama ak?hahaha...(sje je nk nyibuk) kih3..

@juera said...

laaa ingtkn adiah kete sbijik..ekeke..joke je..ekeke

AbgFeroZ said...

wakakakka terharu beb..
3saat nangis nie...
hak hak hak..sayang ko lebey..
wakakakaka

Silence Shooter said...

wahahahaha~!!
cilakak lu...
penampar?
gua tampar balik..
peluk?
euuwwww..xnak..lu ghey...
wakakakakakakakaka~!!

dIng dOng said...

hati cacing...hakhakhak....mcm mana tuh...

oit iklan nuffnang tuh tggu la semnggu lu bru dia update bru...[kwn yg gtau] so sbr2...huhuhu

anyway..thanks~~!!

Amri Bahruji matPuisi said...

kyosingcat::> ade la.. ;)

Tupai Karan said...

kecik ati ni takdak pun nama aku tersenarai..waaa

haha.. teruskan berblogging k..

(sal nuffnang tu rasanya ujung minggu kot br update, slalunya aku cek ari2 takdak pun tp abes seminggu br leh tgk earnings terkumpul br update)

Amri Bahruji matPuisi said...

musafir::> thanks..;)

Amri Bahruji matPuisi said...

atirah::> hahaha.. yel;a2.. thanks beb..;)

Amri Bahruji matPuisi said...

juera::> ahaha.. xde duit la nak belikan.. hahaha

Amri Bahruji matPuisi said...

feroz::> hahha... 3 saat je??wakakaka

sayang ko lebey gak//;)

Amri Bahruji matPuisi said...

SS::> hahaa.. ala.. rilex ar.. peluk2 je.. bkn wat ape pn.. wakakaka

Amri Bahruji matPuisi said...

ding dong::> owh.. mmg kene tnggu seminggu ea?>. ok2.. aku tnggu.. ;)..

wc..;)

PeiPei said...

wahhh! nice entri amri.
me? aiyaaa~ kembang olredi =)

Amri Bahruji matPuisi said...

peipei::> yes u.. ;)/. jgn kembang2.. :P

hans said...

thanks mat puisi sebab tag den
tapi den xsuka buat tag
sorry yer

hans said...

eh
yg atas sekali dalam entry nih
yg gambar ko sambil ada kepada blogger tu
ko bagi dkt aku ker?

ultraman_88 said...

haha
feroz smpai nangis2 tu..
bg dia tisu byk2
wahaha

dinda.teJa said...

huaaaa terharu...
ini utk kamoooo..
http://blogdindateja.blogspot.com/2010/06/buat-sahabat.html

Amri Bahruji matPuisi said...

hans::> owh.. letak la somthing.. bole aku bace kat soltura tu.. huhuu...xpe2.. x kesah pn nak bals ke x..;)

bole gak la utk ko.. huhuhu

otomen::> hahaa.. da bagi da.. :)

dinde::> da bace/// thanks.. ;)

hans said...

hahah
nanti aku copy
owh
aku ingat nak post syair aku la dkt situ
yg aku dah buat dlu tu
kejap2
aku post

hans said...

ko gi tgok dkt Soltura

aku buat tu masa bulan 3 atau 4

Tupai Karan said...

aku halimunan kat sini :P

noazhatori said...

thanks a lot am!

hope pasni lagi ramai la viewer aku..Amiinn~

E.d.Y said...

nasib eddy tu bukan edy...hehe

syAzAnA said...

tengs amri. wee~

syAzAnA said...

tengs amri. wee~

ana nur said...

uitt2..thanx jaa..haha..xdk2..bka sem,blanja ak..tau..haha.. =P

b@by ph@t said...

tanx..really aprciate..^^

Anne Boleyn said...

wah wah wah. makin bersemangat blogging yerrr..

keep it up wahai juniorku!

style gile header kau. aku sukeeee... hehe XD

p/s : jom tengok video nota cinta episode 3 kat blog aku nak? :)

hellioz said...

blog gwa harem gak ke?
gyahahahahhaah~

khalidahmacambaguss~O_o said...

yessss.....!!!

nama aku telah disebut...!!! yessss...!!!!

yeeehaaaa.....hahahaha...mekasih amri...

;)

nabilah_2908 said...

hmm...banyaknya terima kasih...bagus la mat puisi sngt menghargai kawan2...

and sy nak ucapkan terima kasih juga keran sudi follow APA KATA HATI..maaf lambt dtg jejak..masa tuk berblog agak terhad.. :)

thnks again...keep in touch ya..(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ADDICTED TO BLOG

Amri Bahruji matPuisi said...

thanks.. penat la ari ni.. hu3