Pages

my very first 1000 viewer -tahu.memang sikit-

>>>>>>>>>>>

salam.. ha..! syukur ke hadrat Ilahi, dapat gak kumpul viewer yang ke-1000.

walaupun nilainya sedikit, tetapi sangat-sangat bermakna.

hasil titik peluh mat puisi sendiri.

bukan kerana geng blogger .

mat puisi tak pernah join geng blogger sebelum ini ketika saat-saat nilainya belum mencapai 999.

sesudah capai 1000, barulah terdetik untuk membuka account GB. baru dapat hidayah.huhuhu ;)

mat puisi memang tahu GB memang banyak membantu dalam memastikan trafik blog kita memuncak. 

dan macam-macam lagi kelebihan yang kalian tahu.

tetapi, mat puisi tidak pernah memandang semua itu ketika saat jari ini mula-mula bercerita.

apa yang penting, kepuasan. ;).

bahkan, masa awal-awal tu mat puisi buka nuffnang pun bukan untuk duit. tetapi hanya semata-mata ingin melihat bilangan viewer yang melawat blog usang mat puisi ini. ;).

yang lebih penting, kepuasan. ;)

namun, setelah memikirkan mengenai siapa yang akan baca blog kita setelah kita penat mencurah idea?..

jadi, hati terbuka untuk menyertai GB dan nuffnang. 

walaupun, satu sen pun tiada lagi dalam account tu. huhuhu.

harap kalian sudi memberi sokongan dan selamat berkenalan.. 

apa yang penting, nilai 1000 benar-benar membawa makna dalam hidup mat puisi. ;)

4 comments:

Hanafana said...

congrats!!! Insyaallah..akaan naik lagi nombor tu!

Amri Bahruji matPuisi said...

hanafana::> amin.. :) thanks..

the sastraboy said...

salam bro.huhu.

jom kongsi pasal sastera.walaupun aku ni sangatlah buta sastera.tapi dah diajak.masuk sajalah! haha.

sangat suka bila kamu cakap menulis untuk kepuasan.

rupanya.selain minat sastera dan jantina yang agak serupa.kita ada persamaan lain.haha.

Amri Bahruji matPuisi said...

sastraboy::> hahaha... then, nape name ko mcm tu plak?.. :D

mmg aku menulis utk kepuasan. hilang tensen kalu menulis tu.. hik3

ape persamaan laen doe??>> ;)