Pages

SUMPAH..! benci pink..!


ntah mcm mana hati ''jantan'' mat puisi ni tiba-tiba terasa benci dekat warna pink. kalau tengok warna PINK je, mesti nak termuntah. lagi-lagi kalau yang pkai baju warna PINK. lagi-lagi kalau lelaki.

X MACHO la..!! 

mat puisi tak tahulah kenapa yang lelaki ni gemar sgt pakai baju warna PINK. ewww... jijiks..!.. tak tahulah. geli gila bila nampak warna PINK. PINK kan warna untuk perempuan. warna yang penuh dengan kelembutan. jangan la pakai baju warna PINK. please..

selalu gaduh dgn classmate sebab dia ni obses PINK. kalau boleh, mata pun nak warna ni.

  PINK. PINK. PINK. B..O..S..A..N

kalau dia ni takpelah. boleh dimaafkan sebab dia ni superstar. walaupun minat warna PINK, tapi hati jantan..!


SMART gila posing. jantan..! suara pun, wow!

~~~~~~~~~~~~~

pssss.... itu dulu.. 6 bulan yang lepas. masa dulu hati mat puisi belum betul-betul lembut untuk terima warna PINK. tak tahu macam mana, tiba-tiba suka pula tengok warna PINK. nampak sayup je mata memandang. eh.. cantiklah pula kalau lelaki pakai baju PINK

 Doktor House pun pakai PINK. smart!

lagi-lagi kalau digabungkan dengan warna kesukaan mat puisi, marna biru, perghh,.. mantap..!

 kan cantik tu..! :P

hmmm.. teringin juga nak cuba pakai baju PINK. rasa-rasanya sesuai ke tak kalau mat puisi pakai baju PINK. tak apa. biar mat puisi yang jawab.

TAK SESUAI!
mungkin akan sesuai kalau mcm ni,                   tak pun macam dia ni,
                                                                                                                      
so, nampak gayanya, kena kurus dan cerah la baru nampak cantik fitting badan  dengan baju PINK.

*mat puisi sgt obses dengan perkataan kurus dan cerah..!*

sebab mat puisi ni kulit tak cerah, tak hitam. bak kata orang, kuning langsat. hahaha.. lagi satu, mat puisi ni muka tak jambu langsung. muka ganas. kot. jadi macam tak sesuai je pakai warna PINK. ;) cutting badan mat puisi sangat tak cantik. buruk je bila tgk cermin. huhuhu. tapi tetap bersyukur k. ;)

InsyaAllah, mat puisi akan pakai baju PINK. biarlah masa yang menentukan. tapi, bukan sekarang. mungkin di lain hari. huhuhu..

penegasan, janganlah membenci sesuatu tu kerana mungkin anda akan menjadi obses dengan benda yang anda benci. 

warna PINK memang cantik


 tips:: pakai pink yang cerah sahaja, kalau terlampau gelap, memang tak cantik.!

++ tak suke dan benci bila pakai baju PINK GELAP dengan HIJAU GELAP. buruk..!! ++

tak percaya?...



kan dah cakap, memang buruk..! mcm nak muntah...!! 
blueekkk...!!

tapi kalau yang ni, ok gak..!. ahaks..!



oppsss... bukan untuk tatapan umum. ni hanya gurauan mat puisi. ;).          
 ??minta maaf??

yang penting, PINK makin cantik di hati mat puisi. ;P

HAHAHAHA

16 comments:

noazhatori said...

pink pun jadik isu ke?? c'mon laa...hahahahaha~

Amri Bahruji matPuisi said...

la.. apsal plak?.. x salah kn.. tmpt luahkan rasa. ;)

ManGkOk cHentA ♂ said...

ahakz, warne tu penting.tp warne pink jgn wat men2.kwn laki aku pnh kne banned ngan gurls kls aku sbb isu ni.=)

Amri Bahruji matPuisi said...

to mangkok chenta:: hahahaha.. so far xde la kene banned ngan mmbr2 aku sbb aku pn da makin suke ngan pink..!...we~~~~~~

cikgu isza said...

ade juga pink yang kena gaya dengan laki tu.. pilih yang bersesuaian jalan yg paling baik..

Amri Bahruji matPuisi said...

cikgu isza::> terima kasih krna sudi komen. ;).. betul, tpi kene ambil masa la utk betul2 suke wane pink.. ;)

Aus MeLankoLik said...

hahahaahk , aku gelap . cmne nak pakai pink , hahahak

Amri Bahruji matPuisi said...

aus::> aku pn gelap doe.. mmg contra ar kalu pkai pink.. hahhaa... ~~tanks 4 d comment~~ [;)

Fasya Abdy said...

ala..oke je...klw nk pkai pon..come on...open minded sket...huhhu...but kena pandai pilih la...cari pink cair oke la :))

Amri Bahruji matPuisi said...

to fasya abdy::> tanks sudi comment entry mat puisi.. yupp... mmg betul. utk kulit mat puisi y gelap ni, mmg sesuai pkai pink y cair.. baru ok.. ;)

ManGkOk cHentA ♂ said...

aku pOn dlu benci gak tgk pink sbb kwn aku nie gile pink.last2 aku plak gile sakan minat pink.xleh wat pe r.

Amri Bahruji matPuisi said...

to mangkok chenta::> hahaha.. aku xde la smpai bab gila sakan tgk pink tu.. jus redup je mata tgk wane lite pink tu.. ;)

abangfaizul said...

hoi amri... datang blog abang, amek award untuk kamu

Amri Bahruji matPuisi said...

abg::> terima kasih abg... sayang abg.. ;)

Hizami Rahim said...

http://gengblogger.com/read/109077

sila singgah untuk tuntut award anda.
;)

Amri Bahruji matPuisi said...

hizami rahim::> dah singgah,.. tanks 4 d award bro..;)