Pages

ok..! memang memalukan

sebagai blogger newbie mcm mat puisi ni, memang agak lambat kalau baru nak daftar 




pada mulanya, mat puisi memang berhajat untuk memperbaiki blog mat puisi ni sendiri. katanya, nak berdikari sendiri. tak mahu menyusahkan orang. sebenarnya, memang mat puisi buat seorang diri blog ni. tiada yang mengajar. baik dari upload template, setting colour, font, yang paling susah, nak edit html dalam template tu dan macam-macam lagi.


susah..!

terkebil-kebil mata mat puisi nak edit. sampai sekarang, memang tak faham..! tidak mengapa. sedang dalam proses pembelajaran..! ;)

Nuffnang, mula-mula yang mat puisi tahu, nuffnang ni merupakan suatu tempat untuk cari duit berdasarkan ads. so, tak nak ambil kisah sangat sebab belum tiba masanya untuk cari duit melalui blog. 

tapi, bila dapat tahu yang nuffnang ni juga dapat memaparkan viewer yang datang melawat blog kita, mata tak terkelip terus daftar nuffnang. sebab mat puisi memang nak sangat tahu bilangan blogger yang melawat blog budak-budak mat puisi ni. :)

terima kasih kepada abang faizul kerana sudi menunjukkan tunjuk ajar. nanti akan tanya abg byk kali la.. hua3.. ;)

mat puisi nak upgrade lagi blog ni. nak tambah shoutmix, ads daripada nuffnang tu n mcm2 lagi... tunggu~~~~~~

~~usaha itu akan berhasil bagi orang yang kental azam dan kuat melaram. ngeh3..~~

5 comments:

♥ FeRra ♥ said...

chaiyok2 adk ku ;)
pa2 tlg wt an tok ku lak.
sbb ku mmg mls gile nk wt bnde2 alah 2.hehe

noazhatori said...

dun wory am..student science computer is here to help u..stkat html code tu, insya Allah kot..bleh aku revise utk paper tu jumaat nih..muahahahaha~~

Amri Bahruji matPuisi said...

kak pera::> tanks.. hik3.. tnggu sy master bende2 tu, baru sy tlong. uuhuhu

ijat::> really?.. nnti aku mntak tlong ko k... tanks..;).. nyway, gud luck utk ko exam nnt..

noazhatori said...

ku da nk abis paper kot..tggl satu paper je lg khamis ni..web programming..yg kat atas tu salah bg info..huhu~

aku mmg blajar html code nih..insya Allah bleh tolong sket2..

Amri Bahruji matPuisi said...

ijat::> owh... bile balik kg? or ko ade kem lgi?