Pages

Be the first of your friends to like this.

simple entry posted by mat puisi

ah.! mcm tu kan starting entry. meletops..!.. hahahaa

mat pusi just nak ucapkan ribuan terima kasih kepada junior kesayangan mat puisi, ''amal'' yang sangat menghargai mat puisi dan banyak membantu terutamanya semasa kami bersama-sama di bawah pohon MRSMBPJ. ;)

sebab apa?. tanpa huluran tangan berinformasi tepat dari beliau, blog mat puisi tak dapat buat mcm ni,

ahaks..! suka2.. ini semua atas jasa beliau dengan membuat entry mengenai button like2 ni, 


berbakul bunga terima kasih abg senior mu ini ucapkan kepadamu..!

tips :: nanti kalian akan menghadapi kesusahan untuk mencari perkataan dalam html tu, jadi, lebih mudah jika kalian copy semua link yang ada dalam html tu, paste dalam microsoft word, then, find sahaja perkataan tersebut. **mudah dan cepat**

~utk amal, sorry aku ambil gambar kau yang tak berapa nak cute tu, hahaha.. ;p dan gmbr button like2 ;)~


4 comments:

Amri Bahruji matPuisi said...

..

Anonymous said...

mat puisi, tanks 4 d info..;)

malyna said...

HAHAHHAHAAH . amri amri amri.. tq2~~
capapkan aku plak kat sini. kih3 .

sama2 berada di bawah pohon MRSMBPJ? hahah, mmg mat puisi aa kau.

btw, tq for this entry.. *sob sob* terharu, and doakan aku berjaya okayy :DDD

tata~

Amri Bahruji matPuisi said...

hahaa...welcome.!..;)

haruslah aku ni mat puisi..;)

aku sntise doakan junior2 aku brjaya..!. doakn aku juga..;)